superheroelsa.se - Vårt nyårslöfte, att mysa jättemycket!
/ Elsa / Hemma /

Vårt nyårslöfte, att mysa jättemycket!

(null)

(null)Barnkalas hos lillkusinen som fyller 2 år
(null)

Nyårsbönan❤️

(null)

Jul och nyår har bara susat förbi i hiskelig fart.  Alla i familjen var hemma i tre veckor och det har varit fullt ös från morgon till kväll. Julen tillbringades i Småland och var precis så bra som man önskat sig. 
Tomten kom och det var extremt mycket julklappar som vanligt. Man kan tänka att det materiella inte är så viktigt längre, men vi har inte lärt oss ett endaste dugg. 
Jo att prioritera och sortera! 
Det är nog det viktigaste som jag lever efter nu. 
Man orkar inte göra mer än det mest väsentliga, barnen. 
Man är rätt så stark känner man efter 1,5 år med cancer i familjen. I början såg jag bara en svart vägg som framtid, hur fan ska vi fixa det här?!  Men det gör vi och det är med bravur. 
Jag är stolt över att vi lyckas greja och fixa så mycket med tjejerna och hemma. Självklart kommet de stunder då luften går ur en och man känner att nu vill jag bara dra ner rullgardinen och checka ut. 
Jag tror att vetskapen om att man inte kan checka ut gör att man håller igång. Alternativet att inte göra något finns inte. Tänka positivt är ett måste för kämpar, det är snart över, några månader kvar och vi ska bara ha det så jäkla bra under tiden. Kärlek med massa pussar och kramar är nog mottot! 

Vi grejade ihop en nyårsafton som blev hur bra som helst. Vi hade pyntat barnbord och fixat iordning så alla barn (10st  ink småfisar) skulle få känna sig lite speciella, att det inte bara var vuxenbordet som skulle vara fint. Vi pyntade en hel dag och grejade och det blev superfint. Kvällen bestod av mat, mat, mat och lite dancebattle. De flesta var vakna vid tolvslaget förutom minisar och Elsa som checkade ut vid 22,30. Men fram tills dess så körde hon all in. 
Resten av oss dansade till 02! Så det blev en bra fest.

Efter nyår så har vi varit hemma och myst mest. Tagit det lugnt och bara varit. Tjejerna  ville inte göra så mycket och vi har varit ganska trötta. Att ha flyttat till hus och fått dubbel yta gör att hemmadagar är väldigt sköna nuförtiden. 
En sväng på NKS med provtagning och läkarbesök har vi hunnit med. Där inne var det besöksförbud och jag hade båda tjejerna med, var väl inte så lyckat kanske. 
Ebba skulle träffa syskonstödjaren och ha en riktig pysseldag. Dom åkte till kulturhuset och Ebba kom hem med kardat ull. Det är så otroligt skönt att Ebba vill åka med själv på sånt här och att det finns. Tack till barncancerfonden. 
Apropå barncancerfonden så har vi nått målet i Elsas insamling på 100 000kr. Det känns så bra att ha pushat på till hennes insamling. Vi tar en del av den forskning som varit och tack vare den så lever Elsa idag. Vi bidrar själva ganska mkt till insamlingen, efter Elsas behandlingslut så går vi över till månadsgivare. Elsa bidrar i stort sett med hela sig. 


Tillbaka till Elsas prover så var dom lite låga. 
Innan jul låg hon på väldigt låga nivåer på totalvita 1,4 och 0,6 i neutrofiler. Hennes underhåll sänktes och nya prover togs i mellandagarna. Då var dom oförändrade, men en vecka senare hade dom stigit litegrann och ligger inom ramen för behandling.
Totalvita 1,7 och neutrofiler 0,8
Nu ska vi in imorgon och ta nya prover. 

Må gott❤️
Tove

NKS / akut lymfatisk leukemi / barn / barncancer / barncancerfonden / blodstatus / familj / jul / jullov / leukemi / leukocyter / neutrofiler / nyår / provtagning / småland