superheroelsa.se - Elsa 4 år❤️
/ Hemma /

Elsa 4 år❤️

(null)

I lördags fyllde du fyra år! Vår superhjälte, du som struttar runt med ett glitterskimmer runt dig. Alltid glad, alltid busig och alltid jäkligt envis.
Men det är precis så man ska va om man heter  Elsa❤️
Vi hade planerat att sjunga och komma ned paket på sängen. Men Elsa är den som vaknar först här hemma, varje dag. Resten är ganska morgontrötta och hade inte tänkt ställa kl på 6.
Men det funkade ändå att sova räv på soffan då "skönsången" och paket levererades.
Elsa hade önskat sig en ballerinakattklänning som hon hade sett i affären. 
Så det blev det till hennes förtjusning. Även Vaiana grejer stod på önskelistan. 
Eftersom vi redan firat med släkt och tjejerna hade haft fredagsdisco dagen innan, så var det en lugn dag bara med familjen.
Vi bakade tårta för mormor o Lennart kom på eftermiddagen. Sen hade vi lite vänner över på kvällen för taco mys.
Elsa var supernöjd över sin dag.


(null)

(null)
Tårtan var fylld med hallon


(null)
Pakettjejen❤️(null)
Den här lilla bönan med det röda trollhåret föddes en måndag 17 februari 2014. Hon var pytteliten,som en iPad mini typ, 47 cm lång och vägde 2900g. Dom där små fågelbenen var så taniga så blöjan knappt satt på. 

(null)
Fullt med snö i trädgården och Elsa mular syrran😂

(null)
Supersnickare Andre på Andre Bygg och Montage


Elsa har fått en överraskning utan dess like. Fantastiska Catja som driver Ellas hjältar har haft en insamling för Elsa. Hon har fått en klätterställning med gunga, klättervägg, sandlåda och rutchkana. Den är under byggnation av en grym snickare Andre som ställt upp helt frivilligt för Elsas skull. Så otroligt fint, man blir rörd och stolt över människor som bryr sig villkorslöst. Som bara vill göra vardagen bättre för barn med sjukdomar och andra fruktansvärda saker som inte ska hända.  klicka HÄR för Ellas hjältar

Nu är det ett år sen som jag startade den här bloggen. Syftet var i början att skriva av sig, det bara tryckte inom en och behovet att ventilera var stort. Nu blir mer en uppdatering på vad som händer. 
Här är väl det inlägget som va jobbigast att skriva den lördagen
 
Jag vet inte om det är någon som läser här direkt men om du gör det så får du gärna klicka på gillahjärtat och man får gärna fråga något om det är några konstigheter. Elsa har även en instagram  på @superherolesa där hennes vardag återspeglas.

må gott 
//Tove
ALL / Catja ellas hjältar / Superheroelsa / akut lymfatisk leukemi / barn / barncancer / bauhaus / blogg / cancer / djungel gym / ellas hjältar / familj / födelsedag / insamling / klätterställning / leukemi / tårta / återblick