superheroelsa.se - 8 månader!
/ / Första 4 månaderna /

8 månader!

 Som rubriken lyder så har det gått en tid. Det är 8 månader sen vi klev in i cancerbubblan. Jag avskyr den!

Den tär på oss, vi lever med en ständig oro över vår lilla tjej som drabbades av Leukemi i maj 2016.

Nu är det dags att sätta mer text till vår vardag. Jag känner att det finns så mycket mer att berätta om att leva med cancer i familjen. Det kan hjälpa folk i vår närhet att kanske få lite insikt i vårt liv nu. När man träffar på någon så kommer ofta frågan om hur det är och ingen av oss är någon person som raljerar över hur de är på riktigt. Vi säger ofta lite halvsanningar för att slippa berätta allt, det tar för lång tid. Sen går det inte att sammanfatta det ändå. Det här kanske bara är ett sätt att kanalisera ens känslor på och bearbeta vad allting är och leva på.

Ända sen vi hamnade i detta så har vi haft ett instagramkonto "superheroelsa"

Där är det  information och status över hennes vardag då vi många gånger i början inte orkade svara varken på sms eller samtal. Instagramkontot kommer fortsätta att handla om henne. Det här blir ett komplement för hela familjen som försöker leva så "normalt" som möjligt. Först och främst hennes vardag tillsammans med familjen. Min vardag som är hemma med ett cancersjukt barn, pappans vardag, min älskling som jobbar heltid. Syskonets vardag som har blivit så sidosatt och inte alls ska vara vad en femåring förtjänar.

#fuckcancer #levamedleukemi

Jag kommer att gå tillbaka och sammanfatta perioder som hennes insjuknande, sommaren, hösten och vintern där vi är nu. Även lite mer om hennes sjukdom, Akut lymfatisk leukemi. om den finns även all information på www.barncancerfonden.se

 Elsa snart 2 år.  Julen i småland 2015
Akut lymfatisk leukemi / Barncancer / Barnleukemi / cytostatika